Tamco Switchgear - Your Global Partner

» مدیریت کیفیت

مدیریت کیفیت

برنامه آتي مديريت در امور كيفيت

شرکت پارس سوئیچ بورد در بازبینی سند استراژی خود، مدیریت کیفیت را یکی از پایه های اصلی برای نحوه عملکرد خود قرار داده است و در برنامه استراتژیک کوتاه مدت خود کسب جوایز تعالی کیفیت ایران را جز اولیتهای خود دانسته است. در همین راستا این شرکت موفق شده است در پروژه پیاده سازی EFQM در سازمان خود، تا حد قابل توجهی پیش رود، به طوریکه فرآیندهای کاری کل سازمان تعریف شده و سازمان آمادگی مدیریت فرآیندی را بدست آورده است و همزمان آموزشهای لازم برای انجام فازهای مختلف پروژه به کارکنان داده میشود.

اخبار صنعت برق

آیا منابع تجدیدپذیر در افزایش قیمت برق تاثیر گذارند؟

گروهی از اقتصاددانان در ادعایی تازه، ماهیت متناوب و ناپیوستگی در تولید منابع بادی و خورشیدی را مسئول افزایش هزینه‌ی نهایی برق برای مصرف کنندگان دانسته اند.

دوبل دیود چیست؟

دوبل دیود نوعی تیوب خلا الکترونیکی است که در رسیور‌های رادیو استفاده می‌شود. دو دیود کاتود‌های خود را به اشتراک می‌گذارند.

انواع مدل‌های تعیین دستمزد برقکاری-بخش دوم

روش دوم که بیشتر برقکار‌ها و پیمانکار‌های بزرگ به این طریق قرارداد می‌بندند، به این صورت است که، کار را به صورت مترمربع از زیر بنای ساختمان قیمت گذاری می‌کنند.